Successierechten regulieren


De wetten in Spanje die successierechten voor ingezetenen en niet-ingezetenen regulieren, verschilden van elkaar, waarbij de niet-ingezetenen hoge successierechten betaalden. In September 2014 was er een uitspraak in het Europees Hof van Justitie waarbij de Spaanse successierechten discriminerend en tegen het EU verdrag verklaard werden.

Als gevolg daarvan kan een niet-ingezetene die successierechten heeft betaald in de laatste jaren*een klacht indienen en hun belastingen grotendeels terugvorderen met een gemiddelde interest van 22%. Echter wegens de complexiteit van deze eisen wordt bijstand van profesionelen in materie Spaanse en EU wetszaken sterk aangeraden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONNECT​ WITH US:​​

Calle Pedraza 12 - 2ºH

29601 Marbella

Málaga

admin@bbcce.be

OPENINGSTIJDEN

Onze medewerkers zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

MAANDAG - WOENSDAG VRIJDAG

09:30  - 12:30

ADRES

Website

(+34) 639 671 893

CONTACT NUMMER

Asoc. Belgian Business and Community Club España

CIF: G93424430

Register for newsletter